Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Φυσικό πήλινγκ (peeling): Σύμμαχος Ομορφιάς και Τέλειας Επιδερμίδας!

Γειά σας!..Γειά σας!..Ελπίζω να είστε καλά,αισιόδοξοι και χαρούμενοι!

Έχω προσέξει,πως αυτή την περίοδο που κάνει πολύ κρύο,κυκλοφορούν πολλά αφυδατωμένα και άγρια χεράκια..Αυτό μου έδωσε την ιδέα για αυτή την ανάρτηση μου..

Θα ήθελα να σας τονίσω λοιπόν,πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε 1 φορά την εβδομάδα μια περιποίηση που δεν κοστίζει,αλλά και έχει τέλειο αποτέλεσμα!!






Το peeling αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης σώματος και προσώπου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σας,αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη!
Αφιερώστε λοιπόν,λίγο,αλλά ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σας και στην επιδερμίδα σας,φτιάχνοντας peeling με αγνά συστατικά..

Για το scrub απολέπισης θα χρειαστείτε ελαιόλαδο και ζάχαρη κάθε είδους.





Ανακατέψτε καλά το μείγμα και τρίψτε όλο το σώμα, τα χέρια και το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στους αγκώνες, στα γόνατα,στις φτέρνες και τους αστραγάλους..Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό...










Οι κόκκοι της ζάχαρης αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, ενώ το ελαιόλαδο ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.




Ένας άλλος τρόπος απολέπισης για το πρόσωπο είναι να χρησιμοποιήσουμε μέλι και ζάχαρη..


Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας,απλώνετε το παραπάνω καθαριστικό και ενυδατικό peeling αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάνετε απαλό μασάζ, το αφήνετε 5' και ξεπλένετε με κρύο νερό.







Τέλος απλώστε παντού μία πλούσια ενυδατική κρέμα!!
Απολαύστε!!!!!

Βάλ' τε το peeling στο πρόγραμμα περιποίησής σας και διατηρήστε μακροπρόθεσμα νεανική, λαμπερή και πιο ανθεκτική την όψη της επιδερμίδας σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.