Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Υβριδικό - Ημιμόνιμο Μανό

Θα ήθελα να ξέρετε πως το υβριδικό-μόνιμο μανό διαρκεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες και δεν ταλαιπωρεί καθόλου τα νύχια.Το αντίθετο(!),τα προστατεύει από σπασίματα, βοηθώντας τά να μακρύνουν.

 Δεν έχει καμία σχέση με το gel, ούτε στην εικόνα αλλά ούτε και στον τρόπο που το αφαιρούμε. 
                                                                    
                
Το υβριδικό-μόνιμο μανό τοποθετείται όπως το απλό μανό και είναι το ίδιο λεπτό στην εικόνα του.Η διαφορά είναι πως ψήνουμε κάθε στρώση..
Βγαίνει πολύ εύκολα στο σπίτι,χωρίς κόπο και τα νύχια σας είναι άψογα..πιο υγιή από πριν!!!

ΚΑΦΕ - ΓΚΡΙ

Το χρώμα που έχει διαλέξει πιο κάτω η φίλη μου είναι από τα δημοφιλέστερα!! Από τη μια πληρεί τις απαιτήσεις τις μόδας και από την άλλη συνδιάζεται με όλα τα χρώματα γιατί παίζει με το γκρι και το καφέ..είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι έντονο...

     Καφέ - Γκρι υβριδικό-μόνιμο μανό GELeration
                          BUCK NAKED
               


Ο χρόνος που χρειάζεται για να ψηθεί είναι λιγότερος από το χρόνο που χρειάζεται να περιμένουμε προσεκτικά για να μη χαλάσει το μανικιούρ μας...


...και...έτοιμα!!

  • Επιλέξτε όσπρια στο γεύμα, είναι εξαιρετική πηγή πρωτείνης,βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου,θεωρούνται καρδιοπροστατευτικά, δίνουν ενέργεια στον οργανισμό και αυξάνουν το μεταβολισμό μας.
Υβριδικό-Μόνιμο

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Ροζ με Μαύρο...

Γεια σας και καλή σαρακοστή σε όλους!!

Σήμερα έφτιαξα πάλι κάτι χρησιμοποιώντας ταινία για να  κάνω μία διχρωμία..Μου αρέσει πολύ ο συνδιασμός του έντονου ροζ με το μαύρο..Είναι μια πολύ ωραία αντίθεση του all time classic με ένα χαρούμενο φωτεινό χρώμα...Ιδού!!Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή..                ...λίγες πινελιές μαύρο...

                 ...και τέλος....


Διαβάστε λίγες σελίδες από ένα ενδιαφέρον βιβλίο πριν κοιμηθείτε.Όχι μόνο για την πνευματική σας καλλιέργεια,όχι μόνο για έναν πιο ήσυχο ύπνο, αλλά κυρίως για τη νοητική σας ενάργεια, δηλαδή την καλή λειτουργία του εγκεφάλου που αποτελεί το πιο αποτελεσματικό όπλο κατά του γήρατος!                                           
Σκεφτείτε μία όμορφη εικόνα πριν σας πάρει ο ύπνος:ένα λατρεμένο πρόσωπο, ένα ωραίο τοπίο, μία ευτυχισμένη στιγμή,κάτι που θέλετε να σας συμβεί και ακουμπήστε εκεί ό,τι αρνητικό σας φόρτωσε η μέρα.Θα έχετε τον πιο γλυκό και ξεκούραστο ύπνο! Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Happy Valentine's Day!

Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο..
Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η γιορτή.. Ποτέ δεν περίμενα αυτή την ημέρα να εκδηλώσω την αγάπη μου, ή να δεχθώ κάποιο δώρο. Τα έβρισκα όλα αυτά εμπορικά και βαρετά..
Στις μέρες αυτές όμως που διανύουμε, νομίζω πως όλοι ψάχνουμε μία μικρή ευκαιρία,να δώσουμε μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας, να δώσουμε και να πάρουμε χαρά!

Happy Valentine's Day...
          Κόκκινο του πάθους...!


                               

                                   
                ESSIE...WHΟ SHE'S RED..     

              Διακόσμηση με αερογράφο..Εδώ θα επικαλεστώ 
                   την επιείκιά σας, γιατί είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αεροφράφο 
                   με ένα χέρι.. 
                   
                                         
                                                                             
  • Κάντε σεξ, βρετανική έρευνα που έγινε σε ανθρώπους που έδειχναν νεότεροι απ' την πραγματική τους ηλικία, αποκάλυψε το "ελιξίριο" της νεότητάς τους: σεξ τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Κατά τη σεξουαλική συνεύρεση απελευθερώνονται οι ενδορφίνες, οι γνωστές ορμόνες της πληρότητας και της ευτυχίας, οι οποίες αποτελούν τα καλύτερα "καλλυντικά" για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας!!!